Marini: Tegen Pecc race ik anders

Auteur van het artikel: , gepubliceerd op 20 november 2023.

Luca Marini gaf toe dat sommige racers tegen Francesco Bagnaja anders racen dan tegen andere concurrenten.

Francesco Bagnaia heeft veel vrienden dankzij het feit dat hij lid is van Rossi's raceacademie in de MotoGP-klasse caravan.

Natuurlijk wordt Jorge Martin niet als een gehate racer beschouwd, maar in sommige races viel het op dat veel racers (voornamelijk leden van Rossi's academie) voorzichtiger zijn in directe duels met Bagnaio.

“Op dit moment kijk ik niet op dezelfde manier naar Pecc als de andere racers. In elk ander deel van het seizoen is mijn aanpak dezelfde als de anderen. Als ik de kans heb om hem in te halen, zal ik dat doen, maar op dit moment vecht hij voor de titel en ik ben voorzichtiger.”

In de race, die hij vanuit de beste startpositie startte, kon Marini zich niet mengen in de strijd om de overwinning. Toch denkt hij dat hij het had kunnen doen als hij in de openingsronde geen ruzie had gekregen met Alex Marquez en Brad Binder.

"Ik ben erg tevreden over het hele weekend. We hebben uitstekend werk geleverd en het gevoel op de motor was de hele tijd erg goed.”

“Voor de race wist ik dat ik niet de snelste was, omdat Fabio vrijdag al bewees dat hij over een uitzonderlijk ritme beschikt. Het plan was om aan het einde van de eerste ronde nog steeds de leiding te nemen en dan wat voordeel te proberen te behalen."

“Alex en Brad startten heel agressief en haalden mij in. In het gevecht met hen verloor ik veel tijd en daarmee ook de mogelijkheid om Pecc en Fabio te kunnen pakken. In de vervolgfilms heb ik alleen de slijtage van de zachte voorband in de gaten gehouden.

Als u wilt, kunt u via PayPal snel en veilig aan ons doneren. Elke bijdrage helpt ons, jouw team World of Speed!

Doneren kan via deze link ->Doneer

Abonneren
Stuur een melding
0 Heb je vragen? Stel ze hier.
Inhoudelijke reacties
Bekijk alle reacties