Gerčar eindigde de eerste MXGP-race met een blessure

Auteur van het artikel: , gepubliceerd op 22 april 2015

Motorcrosser Klemen Gerčar eindigde dit jaar helaas zijn eerste race in het MXGP-kampioenschap met een blessure. Op de baan in Italië, voor zo'n 50.000 toeschouwers, ging niet alles zoals verwacht, maar zoals hij zelf zei, verwachtte hij het ook, aangezien hij nu moet wennen aan de nieuwe motorfiets. Zo eindigde hij de eerste run in de MXGP als 29e, en in de tweede kwam hij in botsing met een concurrent, waarbij hij zijn enkel blesseerde.

“De motorfiets werkte feilloos, we hebben allemaal hard gewerkt om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de MXGP-dooprace dit seizoen. Maar ik verwachtte nog wel dat er wat problemen zouden zijn, alleen dat het zo zou aflopen, dat wilde ik niet. Het resultaat in de eerste run is geen echte weerspiegeling van mijn huidige vorm, maar in de tweede kwam ik na een solide start in botsing met een teamgenoot, waarbij hij over mijn been reed en mijn enkel lelijk verdraaide, waardoor ik moest opgeven. Na met de dokter te hebben gesproken, hebben we besloten om de doc te doen voor nog gedetailleerdere tests, maar ik ben nog steeds bang dat ik niet zal kunnen deelnemen aan de volgende MXGP-race in Nederland, die komende tijd op de planning staat weekend. Het spijt me echt dat dit veld me al in de eerste race betrapte, om zo te zeggen, aan het begin van het seizoen. Nogmaals, ik moet alle sponsors en iedereen die aan mijn zijde staat bedanken en ik ben er zeker van dat er goede resultaten zullen komen, aangezien het team en de motorfiets goed werken en ik optimistisch blijf ", zei Klemen Gerčar na de test in Italië .

Als u wilt, kunt u via PayPal snel en veilig aan ons doneren. Elke bijdrage helpt ons, jouw team World of Speed!

Doneren kan via deze link ->Doneer

192 Heb je vragen? Stel ze hier.
de oudste
de laatste met de meeste stemmen
Inhoudelijke reacties
Bekijk alle reacties